2012-12-18

ELAB finns bakom lucka 18 och vinnaren av lucka 17

Idag ligger det ett toastjärn och en ris/ångkokare från ELAB i potten. Värde ca: 750:-
Så här skriver ELAB i Falun om sig själva:
"ELAB startades hösten 1999 av Henrik Steen. Företaget klev in i en överhettad byggmarknad i Stockholm men hade redan från starten siktet inställt på hemmaorten Falun. Enstaka uppdrag utförs dock fortfarande i Stockholm på gamla kunders begäran. Sedan 2002 bedrivs verksamheten endast i Falun med omnejd.

Företaget
Företaget har idag 9 stycken anställda. Elab utvecklas och växer hela tiden allt efter kunders efterfrågan på våra tjänster. Företaget kan beskrivas som ett träd där traditionell elinstallation är stammen och service, IT-data, industri och svagström är grenarna. Som vi alla vet växer inte träd utan rötter. Våra rötter består av tillgänglighet, punktlighet, enkelhet och kvalitet. Detta är våra ledord i en väl fungerande näringskedja."


Dagens fråga: Vad har Daniel Söderström för befattning?
1. Arbetsledare
X. Administration
2. Installation

Svaret hittar ni nog i vanlig ordning på ELAB's hemsida.

Denna lucka är öppen 18:e december 2012 till klockan 23:59.

Regler och villkor: Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst. Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet. Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan. Reglerna kan komma att uppdateras under vägen fram till juldagen, håll dig uppdaterad på aktuella regler och villkor.

Idag är jag lite effektiv och slänger också in vinnaren av gårdagens lucka, en fristart i Göteborgsgirot:
Johan Mölleborn, Hässelby
Stort grattis till dig Johan och lycka till med träningen. Vi ses!

1 kommentar: