Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-11-29

Kvällsläsning

Hej!

Det är lite svårt att producera blogginlägg i en cykelblogg när jag inte cyklar något. Jag har faktiskt inte cyklat sedan i fredags vilket känns ganska mycket i kropp och knopp nu kan jag lova. Hoppas få till lite cykling i helgen i alla fall då jag börjar känna mig piggare. Det blir nog inget distanspass i alla fall då frugan ska på praktik.

Man behöver visserligen inte cykla för att hålla på med cykel. Idag har jag pysslat lite med elitlaget och dess sponsorer, pusselbitarna börjar falla på plats en efter en. Cyclesport.se har också lagt upp en blänkare på hemsidan om att några av oss är klara för Falu CK. Den artikeln lästes av någon på Falukuriren som ringde mig nu i kväll och pratade lite cykel.
Cyclesport.se publicerar också tio åkare som ska vara Team TREK 2013 där Falu CK:s Emil Gabrils blir en del av laget. CKC4 behåller alltså bara tre av sina fyrtiotusenmiljarder åkare som dom hade förra året. Eller ska dom köra dubbla lag också i år?

Adventskalendertävlingen om en Sony Xperia V här i bloggen har slagit alla mina tidigare bloggtävlingsrekord, och detta bara efter ett dygn. Känns redan som en väldigt lyckad kalendertävling, och då har den inte ens börjat på riktigt än. Kul att se alla kända och okända namn plinga in i inkorgen!

I natt och imorgon ska det komma snö här i Falun. Alltså, vi har ju liiite snö nu också men imorgon ska det nog bli vitt på riktigt. Som jag har längtat!
Inga stora mängder, men det lär bli ljust och fint i alla fall

CX-Cupavslutningen 8 & 9 december ser ut att bjuda på en hård bana och kyligt väder:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar