Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-11-26

Möten och mycket att göra

Har varit på ett möte med en hotelldirektör idag, vi hade lite olika fokus på tallriken men så kan det ju vara.

Det var i alla fall ett intressant och givande möte. Kul att höra hur dom gör för att synas utåt och hur samarbeten kan fungera och inte fungera. Jag älskar ju sådant där! Imorgon ska jag på ett helt annat möte, ett om ett vägarbete i Orsa, kan bli givande det också!

Jag har väl gnällt om det tidigare, men det är mycket nu. Trots att jag jobbar mer än heltid nu för tiden så är jag fortfarande efter på jobbet. Hade hopp om att hinna klar med en ganska stor grej idag som hade deadline just idag, men även solen har ju sina fläckar så jag lär lägga någon timme på det imorgon också. När dessa deadlines är över så kan jag fokusera mer på kontinuerligt jobb, ska bli så skönt. Och i jul är jag ledig i SJUTTON (17!) dagar. Ser så mycket fram emot det. Har ju haft väldigt lite semester i år och att få gå ur en stressig tid in i en lång ledighet kommer smaka fågel vill jag lova.
Nu ska frugan köra fem veckor praktik också vilket innebär att jag kommer få knöligare arbetstider, men bara att bita ihop och blicka framåt. När det, som imorgon, innebär att jag ska lämna barnen på dagis och börja jobba senare så betyder det ju också att jag får sova lite mer. Det kan behövas.

Har några cykelbollar i luften också just nu. Hoppas kunna landa dom bollarna denna vecka för att få lite mer arbetsro och kunna fokusera framåt istället för att fundera och inte veta vad som händer.

Min egna cykling behöver jag inte fundera så mycket på. Är för krasslig för sådant nu ändå. Lite trist bara att jag börjar tappa på ett av årets stora mål: En timme om dagen. Om jag har räknat rätt så har jag nu 331 ½ timmars träning på årets 331 första dagar, så med en bra avslutning på året så fixar jag det.

1 kommentar: