Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-11-27

Slutgnällt

Bilder från morgonen, dagislämning och bussfrukost

Igår gnällde jag ju både här och där om både det ena och det andra. Jag har det väldigt bra ändå, ska försöka att gnälla lite mindre. Igår kväll när jag kollade Cykelkattens blogg så påmindes jag återigen om hur orättvist livet kan vara, den hon älskar mest blev nyligen ihjälkörd när han cyklade hem från jobbet. Så vad har jag att gnälla över egentligen? Inget. Fy så orättvist livet kan vara.

Igår kväll fyllde jag på blogglistan här till höger med ca: 15 bloggar, så nu kan ni också hålla koll på Cykelkatten och en massa andra cykelintresserade. Blir lite mer fart i den spalten nu hoppas jag.

2 kommentarer:

  1. Hey, gnäll på! Man mår bra av att gnälla ibland. Jag gnällde fasiken över att jag hade bad hair day - nån timme innan begravningen! Att gnälla är en mänsklig rättighet. Däremot så får du ju allt vara lite mindre gnällig de gångerna frun kanske påminner dig om att vara försiktig ute på vägarna. Kram!

    SvaraRadera
  2. Saker kan te sig så olika beroende på hur man ser på det. Gnälla det kan de flesta, men att försöka se allting utifrån ett possitivt perspektiv det är få förunnat. Åtminstone från första början. :)

    SvaraRadera