Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-11-29

Fem saker...

Hej alla bloggläsare!

En sådan varm och härlig respons jag fick efter mitt inlägg om fem saker som gjorde mig glad. Ibland kan det vara nyttigt att stanna upp och tänka lite på hur bra man egentligen har det. Trots att livet just för stunden kanske inte är hallonglass och maränger. Att skriva ner fem saker som gör mig glad gjorde verkligen mig gladare, och jag vet att också andra blev glada av mitt exempel.

Nyss twittrade jag om att jag var usel på övningen "Plankan", som Elna utmanar andra att försöka sig på. För att inte fastna i en negativ spiral ska jag därför nu lista fem saker som jag är bra på. Tror det kan vara bra för självförtroendet att peppa sig med saker man tycker att man är bra på, istället för att fokusera på det negativa. Nu kör vi.

Jag är bra på att...
säga till min familj att jag älskar dem
ta bilder samtidigt som jag cyklar
vara effektivt och verkligen gå in för saker som jag vill göra
cykla mycket
äta vörtbröd-mackor

Vad är Du bra på?

5 kommentarer:

 1. Det där med att du är bra på att ta bilder när du cyklar är klockrent. Tänker ofta att jag skulle vilja ta sådär fina cykliga bilder som du lyckas med men det slutar med något stelt smygfotande alternativt tappa kamera i gegga. Hmmm - man kanske skulle lista fem saker man vill bli bättre på inäst?

  SvaraRadera
 2. Jag är bra på att följa din blogg :)

  SvaraRadera
 3. Håller med Elna, det där med att ta bilder är du grym på!

  SvaraRadera
 4. Ja du! Fem saker so gjorde mig glad idag: 1 ingen träningsvärk, 2 skumtomtar, 3 äntligen lite snö, 4 Min fru blev glad, 5 Hunden ännu gladare.
  Mvh / Peter Ö

  SvaraRadera
 5. Du är också grym på att blogga!

  SvaraRadera