2012-11-15

Snart dags för adventskalender igen - sponsorer sökes

Hej!

Förra året så efterfrågade jag sponsorer till en adventskalendertävling här på bloggen, med hopp om att få ihop ett par tre priser eller så. Det blev totalt 24 priser till ett värde av drygt 15.000:- vilket genererade sjukt många tävlande. Det hela innebar en betydligt större administrativ syssla än jag räknat med, men det var ändå värt det.
Så vi kör i år igen!

Lite annat upplägg dock. Förra året var det en ny fråga varje dag, deltagarna samlade poäng vilket avgjorde slutställningen och vinnaren fick välja pris först, tvåan efter det och så vidare. För att minska min administration kring denna tävling så kommer varje tävlingsdag generera en vinnare och ett pris. På så vis gör det inte heller något om man missar en dag eller sju, så länge det finns priser att tävla om så har man en ny chans att vinna. Beroende på antal priser så kan det bli en tävling i veckan, en tävling var tredje dag, en tävling varannan dag eller förhoppningsvis en ny tävling varje dag.

Företagare och folk som känner företagare: Finns det intresse hos er att sponsra denna tävling med priser?
Jag fixar:
- Tävling med tresiffrigt antal tävlande
- Tävlingsadministration
- Marknadsföring för både tävlingen och er produkt
- Ni får synas i bloggen med logga och länk inför, under och efter avslutad tävling
- Ni får synas exklusivt under den dag då priset från er skall tävlas ut

Ni fixar:
- Ett fint pris

Vid intresse: mejla mig henrikoijer@gmail.com senast den 28:e november.

Här kan ni se prisbordet till förra årets tävling: http://oijer.blogspot.se/2011/11/prisbordet-till-adventskalendertavlinge.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar