Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-06-15

Ett sista inlägg för dagen

Somnade i badkaret, en timme går fort när man har roligt. Nu har jag läst ikapp allt jag missat på internet under träningen. Långa träningspass med efterföljande koma gör att man hamnar lite efter.

Nåväl. Träningen. Hade Hackmora med omgivning som mål. När jag kom till Grycksbo väsnades telefonen i ryggfickan och det var Jens. Han var inne på sin tredje dag med rodelträning och bullätande och ville gärna tvingas ut i regnet för att cykla.
Vi åkte till Hackmora och testade lite fräscha stigar. Vi åkte en riktigt fin rackare. Bra MTB-dag trots ihållande pissregn.
Jensa hade dock bara två timmars dispens hemifrån så vi hade inte sällskap hela turen. Mot slutet hade han 15 minuter på sig att cykla en 30-minuter lång sträcka. Tror inte han hann, trots medvind.
Efter att jag blivit av med Jens skulle jag kolla upp lite alternativa stigar som vi sett, men inte haft tid att åka på. Det mesta var skit. Det blev lite pushbike också faktiskt. Eller ganska mycket. En backe som nästan var obanad tog fan aldrig slut. En väg jag åkte på hade fått en fors som korsade den. Vattnet gick upp till vevhuset på cykeln. Det är som sagt blött ute. Det har nog regnat två dygn i sträck nu. Är det läge för översvämning i Faluån? Har nog faktiskt aldrig varit med om en så vattensjuk skog som det är nu. Eller så har jag bara dåligt minne.
Jag åkte inte vilse idag, det gör jag aldrig, men jag testade en ny stig. Trodde att jag färdades i rätt riktning (hem-riktningen) men kom efter 45 minuter ut på samma grusväg som stigen började på. Bara några hundra meter från där jag åkt in i skogen. Blev rätt paff måste jag erkänna då jag trodde att jag färdades längre och längre bort och trodde att jag strax skulle komma ut på den där vägen som jag trodde jag skulle komma ut på.

Så här såg det ut idag. Men det är barnsligt kul att åka i allt vatten. Jag gillar ju bäckpassager också, så det var utan tvekan en toppendag. Även om de sista två timmarna blev lite kyliga.

Nu är det bara smulor kvar i chipspåsen och dipen är slut. Alltså dags att lägga sig. Vi hörs imorgon!

1 kommentar:

  1. Det där med att gå, eller träna i cirklar, är ju kul. Jag och en kompis sprang långtur uppe i Sälenfjällen för 100 år sedan. Efter 4,30 timmar så kom vi hem till stugområdet där vi bodde, bara för att inte känna igen oss och springa en extra halvmil på vägen runt hela området.....

    SvaraRadera