2009-06-29

Måndag morgon, kan det bli mycket bättre?

Morrn morrn.
Blev lite sent för alla igår. Inte jättesent, men senare än vanligt. Så Ebbah sov till kvart över sju ungefär. Skräll. Filip var vaken ett tag i natt och Ronya tog det passet. Min hals känns bra idag. Men bara för att vara vuxen och förståndig så skall jag vila också idag. För att vara på säkra sidan. Har dock fortfarande ont i muskulaturen kring högerhöften. Det känns inte hela tiden. Men om jag ligger på högersidan eller trycker till med högerbenet så ömmar det. Till exempel när jag går i en trappa, trycker barnvagnen upp för en backe eller... cyklar. Det var ju ändå tio dagar sedan jag vurpade. Så jag anser ju själv att jag borde ha blivit hel nu.

"Jag var kanske den sämsta spurtaren i SM medan Marcus kanske är den bäste.."
-Fredrik Ericsson i Falukuriren idag. Sämste var väl kanske att ta i.. Thomas Gotland Lövkvist var ju faktiskt också med och tävlade.

Någon som hann läsa Emma Johanssons inlägg på sin hemsida igår kväll innan det togs bort? Det handlade om hennes tankar kring SM-loppet. Eftersom jag har en feedläsare för att följa "allas" bloggar och liknande, så kan jag se rubriken och de inledande meningarna på ett inlägg hon skrev igår kväll. Men inlägget finns alltså inte längre. Vilket givetvis bara gör mig ännu mer intresserad av vad om stod där.

En film på Ebbah från igår kommer strax. Det var ju igår hon visade intresse av att gå för första gången. Och inte bara ta något steg..

2 kommentarer:

  1. Den engelska versionen finns kvar.
    http://emmajohansson.com/2009/06/29/reflections-about-the-championship/

    SvaraRadera
  2. Den fanns inte där tidigare i morse. Men jag hade också noterat att den nu var uppe.

    SvaraRadera