Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-06-14

Svenska landslaget till EM i MTB

Tobias Ludvigsson, IKHP - Junior
Kajsa Snihs, IK Jarl - U.23
Alexandra Engen, Jönköping U.23
Mattias Nilsson, Team Kalas - U.23
Mattias Wengelin, Cykloteket - U.23
Olof Jonsson, Långared, U.23
Alexander Wetterhall, Magnus Maximus Coffee - Elit
Emil Lindgren, IKHP - Elit

Jag saknar någon här... Någon som leder Sverigecupen överlägset, som vann deltävlingen i XC-Cupen igår med 4.46 och också leder Långloppscupen totalt. Någon som var bäste svensk i världscupdeltävlingen i Offenburg och näst bäste svensk, efter Emil, i deltävlingen i Houffalize. Och då skall ändå uttagningen ha skett med följande i åtanke:
"I vanlig ordning, när det gäller mästerskap, har vi i första hand tittat på internationella resultat för uttagningen."
Då undrar ju jag vilka internationella resultat som man har tittat på. Världscuperna är väl de största internationella tävlingar som gått i år? Eller har man valt att kolla enbart på hur det gick i tävlingarna på Cypern i februari? Om jag är bitter över uttagningen, så kan jag bara gissa vad Magnus Darvell är. Jag tycker inte att Wetterhall inte borde få köra EM, eller att han har varit dålig i år. Tvärt om. Men tar man med honom så borde man också tagit med Magnus Darvell.
Dessutom hade det varit jäkligt skönt att slippa den jäveln på Mörksuggejakten i år.

5 kommentarer:

  1. Ja det är pinsamt att inte Mange får köra! Fy skäms på er SCF.

    SvaraRadera
  2. Det där är ju helt galet...

    SvaraRadera
  3. ja men de har ju alltid haft deras gullebarn, emil, kekke och alexandra. De skicka inte ens en ersättare till OS i damtävlingen!!!!!! De vill bara ha SOK pengar och åka till Cypern och fika. Nej ett piratförbund borde startas nu, kommer du ihåg turerna kring långlopps SM förra året?

    SvaraRadera
  4. Du som skriver sådan kritik! vem är du? bra med kritik men inte bra med att du är anonym...

    SvaraRadera
  5. Wetterhall dissar ju mtb för lvg medans Darvell kör grymt bra på mtb nu, är helt klart imponerad även om hans ramar verkar hålla sämre än en kassett.

    Anonym: Idag i Borås var de snabbaste mtbdamerna där, Alexandra punkterade först, senare vurpade hon och fick rätta till styret efteråt. Kajsa Snihs som är näst bäst kom om båda gångerna men Alexandra ledde rätt stort i mål. Emil kör ju riktigt bra, inte sett någon köra så fort när han har ett fungerande team bakom sig i år. Kessiakoff som rankad 3a i världen visade ju helt klart att han är snabbast men spelar ju inte roll numera när han kör lvg.

    SvaraRadera