2009-06-26

Ränneslättsturen

I helgen går ju den tredje deltävlingen i Långloppscupen. Tävlingen jag skulle göra ett bra resultat på, för att ha läge på en fin totalplacering. Femma i fjol och jag skulle försvara den placeringen, var tanken. Nu skiter det sig tyvärr, då min hals inte vill att jag ska anstränga mig på några dagar. Det fina med att inte ha någon chans på bra placeringar i totalen är ju att jag, med gott samvete, kan gå all-in på de deltävlingar som är kvar.

Fem favoriter på söndag är:
Fredrik Edin
Jens Westergren
Magnus Darvell
Mattias Nilsson
Mikael Salomonsson
Länkar till fyra av de fem hittar ni på min länksida.

Så här gissar jag att topp-5 ser ut efter avslutad tävling:
1. Magnus Darvell
2. Jens Westergren
3. Mattias Nilsson
4. Mikael Salomonsson
5. Fredrik Edin
Hur tror ni att det slutar?

Lars Bleckur och Calle Friberg är, precis som jag, sjuka. Matthias Wengelin kör tävling i Tyskland, liksom Emil Lindgren. Alexander Wetterhall kör ju landsvägs-SM.

Angående nedskräpning så finns följande att läsa i PM:
"All nedskräpning i naturen är förbjuden. Anmälda cyklister redovisas på internet med namn och klubb/ort."
Så håll hårt i gel-förpackningarna. Annars ramlar det nog in ett par protester efter målgång. Man måste ju gilla deras initiativ med att anmälda cyklsiter redovisas på internet med namn och klubb. En Svarta listan över banditer. Tråkigt bara om någon anmäld är oskyldig men ändå hängs ut som en nedskräpare.

2 kommentarer:

  1. Lite elakt att du inte länkar till Jens fina hemsida som vi besöker så ofta ändå.

    SvaraRadera
  2. Tråkigt med din hals, hade varit kul att se dig köra fort (skymten av i starten). Resultatet såg rätt vettigt ut, får se om du har rätt. Jag vet inget jag hade tippat annorlunda på iaf.

    Det med Ränneslätts svarta lista är ju bra på ett sätt, för vem vill bli uthängd på nätet. Hoppas det går rätt till om det nu blir någon.

    SvaraRadera