2009-06-25

KATASTROF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har försökt förneka det i nästan två dygn. Men nu går det inte längre. På tisdagskvällen kände jag att min hals verkade torr. Hoppades att det skulle bero på värmen och att jag druckit dåligt. Så jag drack en hel del i hopp om att vakna utan den där torra känslan.
Vaknade igår och kände mig mer torr. Tänkte att det nog blir bra efter frukost, och det var också bättre efter frukost. Åkte till Rättvik med Robbelirobban och körde Mörksuggebanan. Och det var när vi kört det varvet, som jag kände att mina lymfkörtlar vid halsen var väldigt svullna och ömma. Då insåg jag vart det här var på väg. I morse var dock svullnaden nere men jag var fortsatt torr i halsen.
När vi kom hem från Säter i eftermiddags så kom det. Ont i halsen. När jag sväljer och när jag pratar.
Detta innebär nog tyvärr att jag inte har chansen att plocka hem segern i Ränneslättsturen. Jävligt surt. Detta innebär också att mina möjligheter till en bra placering i Långloppscupen försvinner, på grund av att jag redan har ett dåligt resultat. Kattskit också!
Jag ville faktiskt inte bli sjuk nu, helt ärligt!
Min älskade, underbara och helt fantastiska fru har fixat med god mat, chips, dip och Cola för att försöka få mig piggare. Så illa ställt är det med mig.

Mer om Tempo-SM:
TT har skickat ut en notis om Tempo-SM, där de visar att de inte riktigt hänger med i sporten. Klicka här för att läsa om TT:s telegram.

Wetterhall@twitter: "I am the new swedish TT champion. Can't believe it myself :)"

Franske tempomästaren som vann silver på OS i MTB:
""I don't see myself representing France at the world championship for time trial. I like cycling but I love mountain biking."

2 kommentarer:

  1. Attans vad surt! Kan tipsa om Echinagard, finns att köpa på närmaste matvarubutik med hälsokostavdelning. Verkar fungera för mig i alla fall (om jag tar det så fort jag börjar känna nåt).

    Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Tråkigt.. Krya på dig.

    SvaraRadera