Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-06-15

Sommar, miljöpris och cykling!


Hej och god morgon på dig! 

Det är en varm och torr sommar vi har just nu, tur då att vattnet fortfarande är lika blött som vanligt. Gick till Gullnäsgården med Frida så hon fick bada igår kväll efter middagen och lite handling. Härligt med sommartider. 

Det kommer att bli varmt och dammigt på Borlänge Tour, bäst att ladda med lite extra vätska och andas med näsan under loppen. Det brukar i och för sig kunna damma på Borlänge Tour men i år blir det nog dammigare än på några år. 

Återlämnade ännu en nyckel tidigt igår morse. Det arrangeras ju ungdomsläger tillsammans med Svenska Cykelförbundet under Svenska Cykelspelen så jag bokade lokal och fick hjälpa till lite med tekniken. 

Jag svängde också förbi regionkontoret när det öppnade vid 8 för att hämta ut ett diplom. I måndags var det prisutdelning men jag hade inte möjlighet att vara med när en projektgrupp jag varit med i fick årets miljöpris hos Region Dalarna. Superkul att få vara en liten del av något större och kunna påverka utvecklingen i länet. 


Vilodag igår, i kväll blir det körning på Zwift med Movistar som väckningspass inför helgens MTB-tävlingar och sedan blir det full fart genom helgen. Det kommer att bli riktigt kul att få träffa alla igen och snacka massor av cykel. Samt givetvis att få köra skiten ur mig i dagarna tre. 

Ta hand om dig så hörs vi imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar