Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-06-24

Midsommar och tältnatt!







Hej och god dag på dig!

Igår så förfestade vi lite med midsommarmat hemma innan vi på kvällen firade midsommar hos min bror med sambo. Det blev mycket gott att äta, precis som sig bör på midsommar. Vi tog sedan en tur med bilen till Finnskogens Hawaii där vi tältat i natt. Vi vaknade upp av att det blåste som bara den mitt i natten. Idag när vi skulle hem så passade vi på att kika på ett närliggande gruvområde och nu har vi precis kommit hem igen. 

Få ord för en bra midsommar. 


Hade vilodag igår men ska på't idag igen. Jag ska passa på att njuta lite av solen och ledigheten. Köra ett pass MTB med lite fartökningar och sedan blir det hårdkörning imorgon igen. 

Påminner om mitt samarbete med Siroko som också ger dig 10% rabatt på alla produkter via min samarbetslänk: https://srko.co/henrikoijer Här ovan är deras gravel-prylar där jag har byxorna Berg, tröjan GM2 Verdant, strumporna GS1 Mustard och styrväskan Rainforest.

Siroko har också alla möjliga andra cykelkläder, handskar, verktyg, glasögon, fitness-kläder, kläder och goggles för alpin åkning samt vardagskläder. Min länk gäller hela deras webshop! https://srko.co/henrikoijer 


Tack för att du läste dagens inlägg, hoppas att du haft en skön midsommar och får en bra helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar