Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-06-25

Njutrunda, väckningspass samt livestream och resultat från landsvägs-SM!








Hej och god söndagsmorgon på dig!

Igår så hoppade jag i ett grått och blått Siroko-kit och ställde jag in cykeldatorn på "Mountain" och sedan så körde vi nästan två timmar skogscykling med destination Källslätten. Superfint i skogarna nu, aningen torrt givetvis men naturen är bra vacker och sommaren är så härlig. Ett riktig "ut och njut"-tur. 

Efter MTB-cyklingen i skogen så drog jag ett varv runt Varpan med ett par kortare fartökningar och en sjuminutare med mer gas. Kändes helt okej igår men idag har jag lite ont i baksida lår. Kanske skulle kunna bero på att jag sänkte sadeln några mm inför turen igår. Nåväl, det lär gå över idag när jag ska mangla benen med lite online-racing och sedan en grusrunda. 

Följde SM-tävlingarna igår delvis via livestream (den gick sådär) och via Sportstiming. Spännande lopp och kul att Emilia Fahlin fick vinna, en gång till. Höll givetvis tummarna annars för Falu CK's Jenny Rissveds och även Mika Söderström som gjorde en mycket imponerande soloutbrytning. Vill ni hänga med i live-resultaten som uppdateras en gång per varv så har ni dessa här: https://www.sportstiming.se/event/12653/results Där hittar ni också gårdagens resultat.
Sändningarna kunde man delvis se här: https://www.youtube.com/@UEteknikAB men även på Svealand Cycling Teams facebook-sida.

Ha det gott i solen så hörs vi här imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar