Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-06-10

Jenny Rissveds vann, skolavslutning och Svenska Cykelspelen!

 


Hej och god morgon på dig!

Ja, igår så vann Jenny Rissveds XCC-loppet i Lenzerheide. Riktigt härligt avslut på dagen att få se henna vinna i imponerande stil. 

Igår var jag på två skolavslutningar, en för Frida som gick ut tvåan och en för Ebbah och Filip som gick ut nian. Stora barn nu! 


Stora delar av dagen spenderades annars på Lugnet. Gick banorna med kommissarierna och fixade med arenan. Kom hem trött och väldigt nöjd efter 23 på kvällen och nu är det dags att inleda den stora cykelfesten! 

Vi ses på Lugnet, jag behöver göra klart det sista här nu. Hörs imorgon igen, hoj! Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar