Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-06-26

Gravel-cykling och online-tävling!











Hej och god morgon på dig!

Tre timmar och 16 minuters gravel i 27 gradig värme med en knapp liten flaska som vätskepåfyllning, då har man förtjänat sin glass efteråt. Turen gick till Fjällgrycksbo och vidare mot Finnbo, därifrån gick turen västerut i en ögla tillbaka till Fjällgrycksbo och sedan en retur på det. Kuperat och i början lite stökig terräng gjorde att snitthastigheten inte blev så hög men så kunde jag bygga upp mer fart mot slutet när det var dags att lämna Dalarnas Schweiz bakom mig. Högsta punkten på passet var halvvägs in i passet och då var jag 270 höjdmeter högre än när jag började passet. 

Gårdagens runda:

Som om inte det där var nog så tävlade jag online igår också. Med en målbacke som tog mig 38 minuter på 333 watt. Det räckte dock till en tredjeplats i lagtävlingen och en 10:e individuellt så det var värt slitet. Mådde sedan illa ett bra tag efteråt så det dröjde en stund innan jag kom ut på min gravel-hoj.
Vackert...

Det blev två glassar igår. 

Landsvägs-SM kördes i Tierp också men jag hade inte lika bra koll på tävlingarna under gårdagen då jag var upptagen med eget cyklande. Kollade dock sportstiming då och då. Lucas Ericsson vann, igen. Han har nog precis som Emilia Fahlin vunnit SM fyra gånger nu. Ganska imponerande om det stämmer.

Tack för att du läste dagens inlägg, nu blir det jobbpendling med gravelcykeln, får se hur det känns efter gårdagens bravader. Ha det gott så hörs vi här imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar