Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-06-17

Borlänge Tour etapp 1 - bilder och resultat

 


Hej och god morgon på dig!

Cecilia Dahlgren har tagit bilden ovan och det finns hur många bilder som helst på Borlänge CK's Flickr: https://www.flickr.com/photos/195856019@N06/albums/
Vet du var det finns fler bilder så tipsa gärna! 

Resultat från Borlänge tour etapp 1 finns här: https://www.sportstiming.se/event/12688/results 

Idag kan ni följa etapp 2 med liveresultat här: https://www.sportstiming.se/event/12689


För egen del så gjorde jag en stabil och bra insats i elitklassen. Det räckte till en nästsista plats (33 av 34) så idag ska jag försöka att förbättra den placeringen om det går. Idag är jag gubbstel i vaderna och ryggen har tagit rätt mycket stryk. Detta av att köra tio minuter MTB. 

Det var kul att vara tillbaka på en tävlingsarena igen och gasa med nummerlapp. Supermycket trevligt folk att snacka med och god stämning. Idag får vi göra om allt det roliga en gång till. Igår körde jag 3 kilometer tävling och idag blir det 42 kilometer tävling, dessutom får jag några hjul att jaga. 


Jag tog några bilder igår också. Bilderna kommer i omvänd ordning men det duger nog gott det med. Vi avslutade kvällen med Knäckepizza, innan dess hade jag hjälpt till att riva ner lite band från banan, det var varmt igår och så tävlades det!







Frida och Axel tog lite bilder också, dessa kommer här: 






Tack för att ni läste dagens inlägg. Ni kan ge er på att det kommer ett imorgon också. Nu ska jag packa ihop för att det är dags för en ny tävlingsdag. Vi hörs, hoj! 

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar