Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-06-29

Lite kort och gott


Hej och god morgon på dig!

Vaknat upp i ottan här och ska strax bege mig ut för Le Peloton-cykling. Trött som bara den men det kan man väl vara. Lite för lite sömn gör ju sitt. 

En som testar nya sätt för det här med att sova är Frida som igår gjorde en lista över saker att göra i sommar och en av sakerna var att sova i bilen. Lika bra att bocka av det på en gång så i natt sov hon i bilen. 

Jag har varit lite orolig för mina ekorrar men igår så var en här och hälsade på igen. 


Igår körde jag Zwift på kvällen, kanske delvis också är därför som jag känner mig så trött idag. Hade ingen vidare känsla då jag hade kört riktigt hårt och sedan haft en vilodag inför gårdagen men det ska lossna nu igen när jag börjar cykla och det kändes bättre mot slutet av passet än när jag började. 

Jag kommer att få ihop strax över 2000 minuter denna träningsmånad med ganska lite mängd. Med hopp om 2500 minuter i juli och framåt. Idag blir det för övrigt bara Le Peloton och sedan bilen till jobbet och ingen pendlingsbonus.


Passa på att fynda på Siroko nu, cykeltröjor från 408:- och cykelbyxor från 514:- om du använder min samarbetslänk: https://srko.co/henrikoijer


Tack för mig, dags att göra mig klar för cykling här, vi hörs imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar