Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-06-14

Zwift, Svenska Cykelspelen och SM i MTB 1999



Hej och god morgon på dig!

Det blev en klassisk 5 vs 5 på Zwift igår med oss i Team SZ mot SISU Racing. Alltid kul att tävla i detta formatet och så även igår. Gott snack på Discord och offensiv racing av grabbarna. Det slutade med att Martin Härberg vann solo och jag kunde vinna klungspurten bakom. Alla fem SZ-åkarna var topp-7 så det blev en stabil seger. 

Idag ska jag ta en vilodag för imorgon blir det Movistar eTeam Challenge som väckningspass inför Borlänge Tour. Det är mycket som ska hinnas med men vilan behövs den med. Svenska Cykelspelens aktiviteter rullar vidare och nu är det fyra aktiviteter kvar på dessa två dagar innan Borlänge Tour. 

Passa gärna på att köra något av nedanstående och anmäl dig gärna i detta formulär så vi har lite koll på hur många som kommer: https://forms.gle/Y4kApAMBWuoLby2t7
  • 14 juni 17:15 - 65 km Fin graveltur i Borlänges omgivningar tillsammans med en av Borlänge CK:s eldsjälar: Stickan Eriksson. De grusvägar Stickan inte känner till är inte värda att köra på! Samling ca 17:15 och avfärd kl 17:30 från Borlänge CK:s klubblokal på Ekorrstigen 1 i Borlänge. Turen beräknas ta mellan 2,5 och 3 timmar och alla som åker ut åker hem tillsammans.
  • 14 juni 18:00 - Team 31-aktivtet - Öppen träning barn och ungdom 5-18 år med Falu CK (gratis). Samling Lugnet 17:55.
  • 15 juni 06:00 - Le Peloton Borlänge, för den morgonpigge cyklisten! Samling strax före 06:00 vid Borlänge CK:s klubblokal för lite drygt en timmes träning med likasinnade. Rundan innehåller fyra fartsegment (intervaller) där hela träningsgruppen samlas ihop efter respektive intervall. Efter träningen finns möjligheter till trevlig fika/frukost på Café Backa och eventuellt förlängning av passet tillsammans med övriga deltagare som tänker lika. Kostnadsfritt arrangemang.
  • 15 juni 18:30 - Friluftsfrämjandets MTB-grupp erbjuder MTB-cykling för vuxna i Falun. Alla våra MTB-turer genomförs i skogen. Det innebär en rolig men relativt teknisk MTB-cykling. Alla turer är därför mer eller mindre tekniska och kräver hyfsad kondition. Vi riktar oss till motionärer som vill ha KUL i skogen. Samlingsplats vid parkeringen vid Lövbergsvägen 4.

Fick ett meddelande igår med en kartbild över banan för MTB-SM 1999 här i Falun. Vilken grej och vilka minnen. Där SWE-Cup i söndags gick uppför längs med hoppbackarna så kördes det utför då. Jag ramlade i en rotig del i den övre delen och hade så ont att jag var illamående långt in på kvällen. Roger Persson punkterade i sololedning, fick problem när han skulle laga och körde sista varvet på fälgen och slutade 4:a. Ingen teknisk zon och hjälp från mekaniker på den tiden. 
Det var väl också det året som någon form av virvelvind gick över stadion och kastade runt staket och papper under någon av tävlingarna. 

Kul att få dela med mig av kartan och den där banan behöver ju sparas inför framtiden. Kanske som en GPX-fil också. vid tillfälle. Vissa delar av Lugnet är dock så ombyggda att det blir svårt att få till den exakt i sin helhet men i stora drag går det. 

Tack för att du läste dagens inlägg, vi hörs här imorgon igen. Nu ska jag göra mig i ordning för ännu en arbetsdag. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar