Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-06-09

Full fart framåt med cykelevenemang och deltog i Movistar eTeam Challenge!


Hej och god morgon på dig!

Några snabba bilder från igår. Arenan fortsätter att växa fram, superskoj varje gång att se. Det kommer att bli grymma förutsättningar för bra cykeltävlingar i helgen, även vädret har vi fått på plats till både publik och deltagare. Medtag solskydd. 

Det blev en del flängande igår också. Lite saker som skulle överlämnas/hämtas och så var jag iväg med cykeln till han som ramlade i häromdagen. Idag blir det nog också lite flängande men i helgen så kommer jag mest att vara på Lugnet som ni kanske förstår. 

På kvällen sedan så fick jag "slappna av" lite och körde Movistar eTeam Challenge. Det gick fort som bara den och efter 11½ minut fick jag släppa tätklungan och då hade jag snittat 347 watt. Där kunde man inte smyga med obemärkt inte. Superkul ändå med hård racing och det var många som gjorde riktigt bra prestationer. 

Ba-da-bom! 


Riktigt kul dagar dessa och att få jobba med cykelevenemang. Nu har vi drygt 150 anmälda till lördagen, drygt 400 till söndagen och dessa deltagare kommer från nio länder. Det är häftigt, tycker jag. 


Jag ska knåpa ihop ett mail till funktionärerna nu och sedan så har mina barn skolavslutning nu på morgonen. Vi hörs säkerligen här imorgon igen. Tack för att du läste, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar