Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-01-11

Ny vlogg, SWE-Cup och ZRL!



Hej och god morgon!

Ny vlogg ute, du ser den här ovan och denna gång handlar det om mitt besök hos sjukgymnasten igår och vad som gäller nu och framöver. Hinner även med att prata om lite annat givetvis. Pratar lite mål och motivation bland annat. 


Idag firar jag åtta år sedan vi flyttade in i huset där jag bor. Mycket har hänt sedan dess och det var kul att få upp denna gamla bild som ett minne i telefonen. 

Idag är huset svart med vita knutar, det en balkong på övervåningen, trappan är ny och det finns ett trädäck där utanför. Det är väl lite av det som hänt med utsidan av huset. 


I förrgår var det en spännande SWE-Cup på Zwift. Okej, Emma Belforth gjorde kanske kampen om segern väldigt ospännande i damklassen. Men kampen om andraplatsen förblev ganska oviss länge och det var bra körning i backen. I herrklassen blev det mer spännande där Norén först kom iväg, fick sällskap av Björklund innan det återsamlades inför andra gången i backen. Där visade Norén åter styrka och lyckades vinna. Riktigt imponerande. Även i totalen blev det spännande nu, speciellt om andraplatsen där det är många som är jämna. 

Zwift Racing League igår också där jag följde Team Ymir via fanview och via Discord. Så surt att vara förpassad till att vara vid sidan av när jag vill vara med och tävla själv. Gäller givetvis även SWE-Cup. Grabbarna gjorde det bra igår och det ser ut som att vi startade med en tredjeplats! 


Dags att åka till jobbet här, hoppas att du har en skön onsdag så hörs vi imorgon igen! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar