Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-01-19

+4,6 kilo och längtan efter cykling!


Hej och god morgon på dig! 

Räkmacka och vin en helt vanlig onsdag. Vardagslyx i all sin enkelhet ändå. Tänk att det är torsdag idag också, bara en sådan sak. 

Under min skadeperiod här så har jag gått upp 4,6 kilo från botten till toppen. Vätskeansamling och tröstätande är nog dom två största bovarna. Det har dock vänt lite så nu är jag ner 2,4 kilo igen på bara någon dag. 

Längtar efter att cykla igen, vilket väl får anses som fullt rimligt såhär på min 25:e vilodag. Som det känns nu så kommer jag aldrig klaga på att få cykla i två plus med snöblandat regn och slask igen. Distanspass i källaren eller i minus 10 känns plötsligt väldigt lockande. Bra för motivationen ändå med uppehåll emellanåt även om 25 dagar kanske är en smula i överkant. 

I måndags så hade jag en bättre rygg- och bendag och jag tror banne mig att även denna härliga torsdag går i samma positiva anda. 

Vi tutar på, rehab-övningar varje dag så ska det nog ge med sig så småningom! 

Tack för att du står ut med att läsa detta. Vi hörs igen inom kort. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar