Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-01-06

Två bilder från gårdagen, ståjobb, ledig i fem dagar och som att vinna på lotto!


Hej och god morgon på dig! 

Nej, det där är inte en bild från nu men ni som brukar läsa här vet att jag brukar för det mesta ha bilder och lite text om min gårdag i dessa inlägg. Så denna bild tog jag igår innan jag skulle gå hem. Hade tänkt skriva något på någon social medie-plattform om att "jag har stått upp och arbetat hela veckan men nu är det dags för fem dagars ledighet". För så är det. Jag har, förutom ett par möten och en kort stund innan lunch i måndags stått upp hela arbetsveckan. Det gör jag aldrig annars men nu med mitt kassa ben och min smärtande vad så är det lättare att bara stå istället för att sitta och ställa mig upp om vartannat. Det är också sittandet som gör mest ont bortsett från när jag ställer mig, sätter mig eller ska plocka upp saker som är långt ner. Står jag upp så gör det inte speciellt ont. Att ligga ner är dock allra bäst, men att ligga ner på kontoret och jobba lät jag bli även om det hade varit roligt att göra det en vecka för att se folks reaktioner. 

Fem dagars ledighet inleds alltså nu. Röd dag idag, lördag och söndag har sina naturliga förklaringar men så har jag också tagit semester måndag och tisdag för att mina barn är lediga från skolan då. Jag har tagit ledigt under deras jullov dom dagar som barnen är hos mig så att vi kan få mer tid tillsammans.

En kul grej från igår var annars att jag inte har behövt jobba i natt. Det var inget jag hade sett fram emot speciellt mycket eftersom det är slitsamt att jobba natt och denna dag hade blivit rätt jobbig den med. Men vad gör man inte för att ens barn ska få en rolig klassresa när grundskolan är slut?!
Vi skulle vara två som jobbade natt och när jag kom dit så var det två män där, jag gissade att det var en som hade jobbat kväll och en som jag skulle jobba natt med. Efter lite småprat så tog jag och hälsade ordentligt på den ena genom att säga något i stil med "jaha, är det vi som ska jobba i natt? Jag heter Henrik". Den jag hälsade på presenterade sig då som "Henrik". Den tredje mannen sa då "men ska vi vara tre som jobbar i natt?". I listan över folk som skulle jobba så stod det Henrik och Christer på nattens pass. Jag hade ändå fått indikationer på att jag skulle jobba även om jag hade varit lite osäker innan men den Henrik jag hälsade på berättade att han hade varit med på ett möte tidigare och skrivit upp sig på just detta pass. Så det var den andra Henrik och Christer som skulle jobba i natt och inte jag. 

Glad i hågen åkte jag hem igen och kunde lägga mig och få en god natts sömn istället. Detta trots att jag, på väg till skolan där vi skulle vara i natt, hade hällt i mig en Red Bull för att jag skulle hålla mig vaken under natten.


Egentligen så bör ju ett blogginlägg innehålla fantastiska bilder också men bilden ovan och den här nedan är dom enda bilder jag har från gårdagens inlägg. Bilden nedan föreställer en hare som äter fågelmat.


Jag behöver komma tillbaka till ett av mina intressen vid sidan av cyklingen igen, att ta bilder. Det kommer troligtvis bli ett av mina "mål för 2023". Jag håller på att fila på dessa och kanske kommer återkomma till mina mål senare. 

Jag hade också en tanke om ett mål för träningvolym men om jag nu inleder året med skada och inte kan nå målet från start så faller det ju platt. Så jag behöver vända och vrida lite mer på det innan jag känner mig klar. 

Är du klar med dina mål för 2023 och är det något du kan dela med dig av?


Här hemma så ska jag nog snabbtitta lite på gårdagens crosstävling, Linda ska åka skidor och så ska vi nog hitta på någon aktivitet för eftermiddagen sedan som passar en som är halt och gubbgrinig och en som vill ut och vara aktiv. 

Ha det gott så hörs vi imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar