Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-01-25

Det går bra nu!


Hej och god morgon på dig! 

Ja jäklar ja, det går åt det bättre hållet för farbror. Som du säkerligen läste för några dagar sedan så hade jag tre bra dagar i förra veckan. Med bra dagar så menar jag att jag inte har ont mest hela tiden. Inte att jag blivit helt bra, men det förstår du säkert. Det räcker rätt långt att inte vara påverkad av smärta hela dagarna kan jag lova. 

Denna vecka har jag haft bra dagar i måndags och igår. Siktar på att ha en bra dag också idag. Det här ger mycket hopp om tillfrisknande. Mer rörlighet, mindre smärta och mer energi. 

Igår morse var jag hos sjukgymnasten för en uppföljning. Betydligt bättre betyg denna gång och jag fick med mig ett par nya övningar hem. Återbesök igen om tre veckor och till dess ska jag ha tränat på som jag gjort hittills. När jag är igång med cykelträning igen och slipper problemen så tänker jag fortsätta med övningar för mage och rygg. Har faktiskt börjat uppskatta dom stunderna med mina övningar. Inte i samma omfattning som nu, men som underhåll för kroppen. 


Igår lagkaptenade jag vidare med Team SZ Ymir. Linda och jag peppade och informerade cyklisterna genom loppet till en finfin andraplats. Detta gör också att vi placerar oss på en finfin andraplats inför den sista halvan av denna omgång (3/6 deltävlingar). Rackarns fint presterat! 

Längtar tills dess att jag kan vara med och bidra i något lag igen!


Dags att runda av här. Tack för att du så troget tittar in här och läser. Skriv gärna en kommentar så blir jag glad, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar