Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-01-01

God fortsättning!

Hej och god dag på dig! 

Började nya året på ungefär samma vis som jag avslutade det förra året, med några foton från ovan. Det är riktigt kul det där och jag hoppas ha mer tid för sådant som är skoj under 2023. Här nedan kommer tre bilder som jag tog när jag var ut med Frida några minuter i förrgår.




Året börjar med en fin vinterdag vilket känns riktigt bra. I eftermiddag så ska det köras cross på och runt Sven Nys Cycling Center i Baal. Den tävlingen är lite speciell för mig då jag varit där och cyklat på banan när jag besökte platsen 2016. Då fick jag också träffa legenden Sven Nys i egen hög person som visade oss runt på hans nybyggda Cycling Center och vi som var där hojade runt banan. 

Om du vill läsa inlägget från mitt besök på Sven Nys Cycling Center så finns det här: https://oijer.blogspot.com/2017/01/gp-sven-nys-live-idag-och-lite-fran.html 


Hoppas att du får en fin start på det nya året. Har du några bra nyårslöften kanske? Inspirera gärna mig och andra som läser här genom att skriva dom i en kommentar. God fortsättning på dig så hörs vi här imorgon igen! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar