Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-01-03

Har- eller har du också haft diskbråck och klämd nerv?


Hej och god morgon på dig! 

Ett par vardagsbilder från gårdagen fångade av min telefon. Det kom en del snö igår som gömde blankisen under. Superhalt just nu men ge det några fler vinterdagar med minusgrader och några fler snöflingor så blir det säkert bättre igen. 

Jag går in på min nionde vilodag idag. Har fortfarande ont i benet/vaden. Besöket hos vårdcentralen i onsdags gav mig en diagnos, en tid hos sjukgymnast på torsdag och medicin mot nervsmärtor. Jag har dock fortfarande väldigt ont så jag vet inte om medicinen inte har någon verkan eller om det hade blivit ännu värre utan den. Min egna tanke har också varit att jag kanske både har diskbråck och haft sönder min vad. Alltså två skador samtidigt. Kom ihåg att det var här ni läste det först. Jag har bra tålamod men det är minst sagt frustrerande att dag efter dag ha så ont som jag har. 

Min förhoppning nu är att sjukgymnasten är någon som kan trolla så att jag är bra igen på fredag. Jag förstår att det kanske inte är så och jag har också förstått att det är lång väg tillbaka när man väl hamnat där jag är nu. 

Så jag undrar, har du haft något liknande med diskbråck, smärta och domningar i ben/fot? Hur tog du dig igenom det, vad hjälpte och har du några bra tips och råd till mig? 


Tack för att du läste dagens inlägg och vi hörs väl här imorgon igen? Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag har haft diskbråck men inte lidit av klämd nerv som besvärat ben och vad. Problemet med diskbråcket hade jag i flera års tid. Det resulterade i flertalet ryggskott och allmän stelhet och smärta, men även hälta och utstrålande smärta och värk i ena skinkan. Jag åt smärtstillande ibland, en medicin som var särskilt bra var Norgesic. I övrigt tränade jag det jag kunde. Kunde jag inte springa eller cykla tränade jag på crosstrainer eller roddmaskin. Helt enkelt gjorde jag det jag kunde och så försökte jag träna på att acceptera läget. Lycka till och hoppas du får ett bra år och en mkt snabb återhämtning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag hoppas att detta ger med sig och inte ger några bestående problem. Jag har till och från haft ryggkrångel också men aldrig på denna nivå. Hoppas på att sjukgymnasten imorgon ger mig bra tips och trix för en starkare och bättre rygg än någonsin.

      Radera