Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-01-20

Information du inte behöver och ta en plats till SM-veckan!


Hej och god morgon på dig! 

Hade en bra start på gårdagen men jag mattades av mot eftermiddagen då benen och ryggen blev trötta. Kan ha att göra med att jag stod upp exakt hela dagen också. Hade bara ett möte igår och även då stod jag upp. Fortsätter väl att rapportera om hur det går för mig med mitt diskbråck så att ni inte riskerar att missa något, tänker jag. 

Nu är det fredag så det är dags för fredagskänsla. Många av oss har också klarat av årets fattigaste dag, eller är det på tisdagen innan många får lön som är årets fattigaste? Vi är ganska många som får lön på nästa fredag också så det kan vara årets fattigaste dag för vissa av oss. Det här med fattigaste dagen på året är kanske ändå bara en myt. Men ändå, bra jobbat om du upplever det så! 

Om du är en damcyklist som kan prestera på elitnivå så finns fortfarande chansen att anmäla dig till SM i e-cycling. Efter bland annat ett par återbud så finns det nämligen platser kvar. SM körs på plats i Skövde, det är på RGT som påminner om Zwift men är ett eget program. Mer info om det hela finns på cykelförbundets hemsida: https://scf.se/e-cycling/2023/01/18/missa-inte-historiskt-sm-i-e-cycling-flera-lediga-platser-i-damklassen/ Anmäl dig senast kl.16 idag, det blir kul! 

Taco för att du läste, ha nu en riktigt skön fredag och en bra helg om vi inte hörs på ett par dagar. Ha det gött, hoj!  


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar