Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-01-15

Rehab


Hej och god morgon på dig! 

Jag kör på med mina övningar, varje dag. Tyvärr har jag ibland haft för ont för att göra övningarna men nu har jag kommit på att jag gör dom ungefär en timme efter att jag tagit medicinen för då har jag inte lika ont. Igår blev det övningar och lite promenad. Det är också en form av träning, även om jag inte tar med den på Strava.

Magiskt fint med all nysnö igår och jag lyckades få ut sonen för att skotta på förmiddagen.



Frida och jag åkte till stan för att köpa en present till en av Fridas kompisar. Vi shoppade lite till Frida också och besökte biblioteket för att låna ett par böcker.

På eftermiddagen så bakade vi (mest Frida men jag hjälpte till) en chokladsockerkaka. Jag hade på ett avsnitt av en plats i solen och tog en energidryck samtidigt. Jag är så trött nuförtiden. Tog denna vid halv tre för att jag kände mig trött och ville hålla mig igång. Höll ändå på att somna klockan sex men tvingade mig att göra saker då för att hålla mig vaken. Sover mycket men är ändå trött om dagarna. 



Frida och jag tog en kvällspromenad innan det var dags för henne att sova. Fortfarande väldigt fint ute.

Vi fick mycket tid ihop, Frida och jag. Jag fick också ihop över 6000 steg vilket egentligen inte är mycket men för mig var det mer än på länge. Borde kanske bli bättre på att promenera mer eller så är det precis lagom som kroppen är just nu. Rackarns kroppskrälle.

Idag blir det också en dag med en hel del Frida-tid. Det ska nämligen spelas innebandymatch gånger två i Sundborn nu på förmiddagen och sedan ska hon på kalas på eftermiddagen. Därav besöket på stan igår. Det blir kul! 

Tack för att du läste, ha nu en riktigt skön söndag så hörs vi imorgon igen! 



Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar