Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-01-13

Dags att göra om och göra nytt?

Hej och god morgon på dig!

Den uppmärksamme märker kanske att jag har gjort om lite i allt som jag har i högerspalten här på bloggen. Jag har tagit bort några samarbets-loggor, jag har flyttat runt dom olika widgets som finns där och jag har slagit ihop alla cykelbloggar till en lista. Tidigare så hade jag en lista med elitcyklister och en annan lista med övriga cyklister. Men nu får alla samma chans att synas och jag får lite mindre jox i högerspalten. Jag tog också bort en lista med "övriga" bloggar som jag la dit för många år sedan. Google-annonserna fick flytta ner lite för ni klickar ändå inte på dom tillräckligt mycket för att det ska vara värt att ha dom högt upp. 

Eftersom jag har skrivit om det så behöver ni nu inte heller längre vara uppmärksamma personer för att märka att det har skett förändringar. Varsågoda. Även under rubriken "Sponsorer" så har jag rensat lite gammalt. Nu ska jag bara lägga in nytt också. Både på sponsorsidan men även här på förstasidan givetvis. 

Jag borde givetvis också byta header och annat här på bloggen. Allra helst göra om bloggen helt och fräscha upp sidan. Har inte haft tid med det men nu när jag ändå inte tränar något så kan jag ta mig den tiden. Har ni tips på vad och hur jag ska göra så hör av er med en kommentar eller ett mail. 

Om du har en cykelblogg, eller vet någon som har en cykelblogg, så hör av dig så lägger jag till den i listan över bloggar här till höger. 


Vill passa på att tipsa om Cameron Masons videos på YouTube, han har gjort en stark återkomst i årets cross-säsong och han har dessutom gjort lite av en comeback på YouTube. Jag har följt honom i något år och det är kul att se att nu blivit ännu snabbare också. Som en bonus så kan man få ta del av hans ödmjuka och insiktsfulla analyser av sina lopp också. I en av tävlingarna denna julperiod så blev han fyra bakom Wout, Mathieu och Tom så det finns bra fart och teknik i den kroppen. 



Ha en fantastisk fredag så hörs vi imorgon igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar