Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-01-18

Tillbaka i Zwift Racing League - nu som coach


Hej och god morgon på dig!

Igår var jag tillbaka vid cykeln, som coach tillsammans med Linda. Team SZ Ymir körde andra deltävlingen av Zwift Racing League och grabbarna körde riktigt superbra och sladdade in på en finfin andraplats i mycket hård konkurrens. Starkt jobbat Martin, Martin, Samuel, Philip, Viktor och Jonas. 

Andraplatsen för oss igår och att WEZ, som blev fyra i första racet, nu istället vann gjorde att tabellen blev riktigt spännande. Det skiljer två poäng mellan ettan och fyran där vi ligger på delad andraplats. 

Det var kul att följa från sidan, både via fanview och på Discord. Också skönt att få tugga lite med grabbarna igen. Det är ju faktiskt väldigt socialt också att hänga på internet. 


Hade annars en sämre diskbråcksdag igår igen efter succén i måndags. Det är väl bara så det är, ibland går det framåt och ibland får man lov att ta ett steg tillbaka. Igår blev det fyratusen steg och jag hade mycket mer ont igen. 

Idag är det en ny dag med nya möjligheter, ta hand om dig så hörs vi nog imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

2 kommentarer:

  1. Noterade en sak på bildern. Har du modifierat/tagit bort paddstället på din Neobike?

    SvaraRadera