Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-02-07

Väckningspass, hårda race och skidtur!


Hej och god morgon på dig!

Väckningspass 2x10 min @320 watt igår. Ungefär som förra veckan och då gick det ju riktigt bra. Förra veckan körde jag dock 3x10 men denna helg har innehållit ungefär tre timmar skidor också så jag ville hålla igen lite. Kroppen känns dock bra och redo för hårda lopp i kväll!

Då bjuds det på:
SWE-Cup, sista deltävlingen med start 18:30
Zwift Racing League - premier division, nu har vi lämnat plattloppen bakom oss och ska köra lite backar med start 20:15. 

I SWE-Cup är det en vanlig tävling, inga poäng utan först över mållinjen vinner. Mitt väckningspass körde jag på banan vi ska köra i kväll, som är en bana jag kört många gånger. I totalställningen så leder jag med 5 poäng. Skillnaden mellan seger och andraplats är 10 poäng så allt kan verkligen hända i kväll. 

Zwift Racing League är ett poänglopp med tre bergspris och många poäng vid målgången. Räknar med en hård kväll i sadeln! 

Skidorna igår kördes på Riksskidstadion Lugnet i propagandaväder. Jag övade lite stakning och teknik, tycker att det går framåt även om skidträningen har fått stå tillbaka för att kunna prestera på SWE-Cup och ZRL. Denna helg har bestått av lugn åkning men all tid på skidor är bättre än ingen tid på skidor.

Vi hörs igen imorgon, då får ni höra hur det gått i kvällens lopp. Ni kan också se dom live! Ha nu en riktigt fin start på veckan, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar