Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-02-06

Skidbra dag!

Hej och god morgon på dig! 

Igår var det skid-tema på dagen, det började med OS-sändningarna, följt av egen skidåkning i Sörskog och på sena eftermiddagen såg vi på skid-film på bio. 









I Sörskog bjöds vi på skidpropaganda med finfina spår, några få minusgrader, strålande sol och bra snömängd. Vi körde först ett varv på 8 km-spåret med en förlängning ut på 17 km-spåret som vi ganska snart lämnade igen för att fortsätta med 8:an. Så första varvet blev nog drygt 10 km långt. Sedan körde vi ett varv till på 8:an och fick ihop nästan två mil på ungefär två timmar. 

99 i snittpuls skvallrar om en lugn tur för egen del. Men lite teknikförbättring och kortare partier med stakning med lite tryck kanske bättrade på den obefintliga överkroppsstyrkan något. 


Vi hann med lite cykelrelaterat också då vi såg på crossen som visades. Även idag blir det cyclocross och det kanske vi också hinner med. Intressant duell om andraplatsen igår. 

På sena eftermiddagen såg vi skidfilmen Ur Spår. Där fanns det väldigt mycket igenkänning, skratt och eventuellt någon tår. Den kan jag verkligen rekommendera dig att se. 

Även idag blir det en del skidor, vi tittar nu på intressanta lopp i OS. Intressant utveckling och en tumme hålls för Sågmyras Calle Halvarsson. När skidorna på OS är slut så ska vi upp till Lugnet för  att nöta lite skidspår innan lunch. 

I eftermiddag så återgår vi till cykel igen. Linda ska köra en Meet up med damerna i Team SZ och jag ska köra ett väckningspass inför morgondagens avgörande av SWE-Cup och hårda race i Zwift Racing League. 


Solen skiner, vi har fått någon millimeter nysnö och det ser ut att bli en fin dag. Njut av din söndag, så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar