Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-02-11

Get


Hej och god morgon på dig! 

Fick en tröja med en bergsget på igår, egentligen så kanske det var en annan cyklist som först tog den men efter att den lämnade spelet så övergick tröjan till mig. Men vi behöver inte gräva i detaljer.... 

Efter SWE-Cup  och Zwift Racing League (ZRL) i måndags så har jag haft två vilodagar. Tillbaka i sadeln igår för att köra ett race på banan som ska köras på ZRL på måndag. En riktigt svinjobbig bana, åtminstone om man tar i. Vilket förstås säger sig självt. 

Efter 7,5 kilometer eller så hade Sonny Peterson fått en lucka efter en attack. Inte ska han behöva åka ensam tänkte jag och gjorde honom sällskap..

Vi blev senare fyra i täten och därefter fem. Men klungan var aldrig långt borta och i den böljande terrängen tog den jagande klungan in mycket. 

Efter bergspriset i Titans Grove så blev vi fyra svenskar i tätgruppen.

In i den långa och avslutande backen så var vi med och satte färg.

Jari Palonen och jag höll fart i tätgruppen och lyckades hämta in dansken. 

Jag var nära att ge upp ett antal gånger i sista klättringen. På bilden ovan hade jag gett upp, tappat åtta sekunder på tätkvartetten och här har jag precis kommit ifatt igen. Tydligen så blir också de andra cyklisterna jag tävlar emot trötta?!

Istället för att ge upp, lägga ner och stänga av så grisade jag mig in på en andraplats. Piotr Truszczynski och jag har tävlat mycket mot varandra på Zwift. Igår körde han smart och la in en stenhård attack i sista branten. Ingen orkade svara och han fick luckan han behövde. 

313 watt i trekvart kanske inte är så mycket att skriva hem om men dom där 376 watten som sista kvarten krävde, det kändes kan jag lova. Då var det dessutom platåer och lite utför vissa bitar. Det kommer att göra ont på måndag kväll...

 
Igår var det norrsken, det kanske ni redan har sett på sociala medier?! Jag såg det lite överallt på sociala medier men var också en som var ute och tittade lite tillsammans med flickorna. Jag kommer inte att säga upp mig för en karriär som norrskensfotograf efter detta.





Om ni skulle besöka mig på mitt kontor så skulle ni kunna få en kola och bläddra i en tidtabell från -93. 


Ha nu en fin fredag, så hörs vi snart igen! 

2 kommentarer:

  1. Inspirerande att följa dig. Jag läser och följer men kommenterar sällan. :-)

    SvaraRadera