Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-02-17

Vacc-nation!


Att Sverige är en bra vaccinations-nation visste vi kanske redan, men denna skylten sätter ett eget namn på det; Vacc-nation. Jag var och tog min tredje spruta igår, känner än så länge inga effekter av den. Möjligen lite öm i armen där men då ska jag verkligen känna efter också. 

Tränade inget igår, hade tränat sex dagar i rad redan och även om jag först var träningssugen så kom jag fram till att jag gjorde bäst i att äta chips och kolla på En plats i solen istället. Så det blev gårdagens aktivitet. 

Aktieportföljen har tappat 5,38% i värde hittills i år. Ingen vidare öppning alltså men jag sitter still i båten och inväntar vändningen. Har gjort några enstaka köp- och sälj som har gått bra ändå. Även om det har gått tungt så har det gått bättre än index. Även en klen tröst kan vara en tröst ibland. 

Det märks att det går mot ljusare tider och att dagen blir sakta men säkert lite längre. Det är en härlig känsla när det plötsligt börjar ljusna på morgnarna igen. 

SCF publicerade igår en nyhet om att e-cycling verkar bli en del av SM-Veckan i Skövde nästa år. Det är riktigt bra nyheter och en möjlighet för cykelsporten att nå ut till ännu fler. Här kan ni läsa mer: https://scf.se/e-cycling/2022/02/16/lyft-for-e-cycling-hogaktuellt-for-sm-veckan-vinter-2023/ 

En annan fråga är kanske hur det blir med eventuellt SM i år? 

Cyclocross Sverige publicerade igår lite tankar om CX-Cupen inför nästa år. Lite idéer för att vända en negativ trend gällande deltagarantalet. Om ni vill läsa om förslaget eller kanske komma med kloka inspel och egna förslag så finns inlägget här: https://www.facebook.com/CyclocrossSverige 


Sådär ja, det blev lite cykelrelaterat också idag utan att jag själv har cyklat. På återhörande snart igen! 













 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar