Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-01-16

Rekord!


Hej och godmorgon vänner!

Som jag skrev om igår så skulle jag ju ner i källaren för att köra lite testcykel som ett andra pass för dagen. Det blev också av och jag körde ettor. Som ni redan har begripit via rubriken så blev det rekordettor! Ni som hänger med här på bloggen vet ju att jag dagen innan julafton körde ettor på typ 460 watt och skrev då att det nog kunde bli något nytt wattrekord i vinter. Igår kom det!
Fram till igår så var mitt rekord 475.5 Monarkwatt i snitt över dom tio enminutsintervallerna, igår körde jag på 476.5 watt. Marginell ökning alltså och helt klart inom felmarginalen. Men ändå, bättre siffror än någonsin innan.

Kanske var det för att en av Emilys citronmuffins låg och väntade på mig som jag kunde ta i lite mer igår?

Jag startade upp ganska safe genom att köra på 464 watt, men kände väl att det var hanterbart och kunde öka lite i dom följande intervallerna. Mot slutet så började jag ju känna att jag skulle fixa passet. och krämade därför ut det sista. Speciellt i den sista intervallen där jag noterade 510 watt! Men då var jag hängandes över cykeln ett tag efteråt också och illamåendet satt i ganska långt efter passet. Ettor alltså...

Så det är med en ganska så bra känsla jag startar denna vecka. Det rör på sig med träningen, utan att jag ens tycker att jag tränar speciellt bra faktiskt.

1 kommentar: