Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-01-22

Fyra och tretton

Hej vänner!

Idag när jag skulle ut på distans så hade jag sådan tur att jag fick sällskap! Det var Christian, Robert och Pontus som skulle ut på en tur och jag fick följa med. Inledningsvis så trodde jag att dom inte ville ha mig med för jösses så snabbt det cyklades. Jag fick bita i ganska bra och det där med form verkar vara långt borta.
Men omgivningarna var fina, sällskapet bra och vädret var på topp så det var bara att ta tjuren vid hornen och ta i så mycket som det krävdes.

Pontus i svart-rött, Christian i svart-svart och Robert i svart-blått.

Fyra glada pojkar i Sågmyra, på väg till backen upp till Solarvet.

Ni vet, den här backen:

Om det var jobbigt innan backen så blev det givetvis inte lättare i själva backen. Vilket betydde att jag fick en intervall på 11:20. Gött!

Upp kom vi och utför åkte vi.

När vi kom tillbaka till Falun så var Robert nöjd, Christian och Pontus följde med mig en liten bit och sedan så skarvade jag själv via Hosjö-Danholn-Sundborn-Skuggarvet och långa vägen runt Varpan till mitt hem.


Jag vet inte om det syns, men det var en riktigt härlig dag ändå och jag fick ju ihop fyra och tretton. Vilket ger 11 träningstimmar denna vecka och det är väldigt mycket för att vara jag. Så det är jag helt klart nöjd med. Känslan på cykeln under torsdagens Le Peloton och dagens distanspass har ju varit allt annat än formtoppskänsla. Men det är bara januari än och lång tid kvar att vända på steken. Dessutom så föregicks bägge dessa pass av kvällsträning.

Christian tog också några bilder idag:

Idag blev jag riktigt distanstrött och somnade en stund i soffan när jag kollade på världscupen i cyclocross. Har eldat riktigt mycket i eftermiddag och temperaturen har stigit så mycket att det nästan är jobbigt att vistas på nedervåningen.

Nu ska jag försöka få Frida i säng och städa köket. Wish me luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar