Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-01-19

Bilder från Le Peloton och mitt nyårslöfte till er

Hej och god kväll, kära bloggläsare!

I morse så skrev jag ett inlägg om passet jag körde då med Le Peloton Falun. In och läs det! Jag tog också några fler bilder med mobilen än dom jag publicerade i morse, så jag tänkte lägga in dom här så ni har något att kika på:
Lite häng inför avfärd.

Anländer till första återsamlingen.

Käkar snö på väg in mot Falun igen...

Nu för tiden är det ju inte bara jag som vill ta bilder till sociala medier när jag är på cykeläventyr, så även jag har hamnat på bild idag:
Foto: Niclas Brus

Även om jag inte är i min bästa form så var det riktigt kul att vara med och cykla. Samt nyttigt givetvis att känna hur mycket jag behöver ta i och dessutom få inse hur mycket hårdare jag måste jobba.

Mitt nyårslöfte till er då. Jo, på dom tre senaste blogginläggen så har jag fått kommentarer. Det är ju skitkul! Tyvärr hör det inte till vanligheterna kanske men jag blir lika glad varje gång någon kommenterar. Så jag har bestämt mig för att det minsta jag kan göra är att besvara dom. Så det ska jag göra nu för dom senaste inläggen och jag ska även svara på era kommentarer framöver.
Ser fram emot fler kommentarer att besvara!
Ibland kanske det blir ett mer generellt svar till flera av er, men svar ska det bli.

Återkommer med lite annat en annan dag, mår faktiskt rätt kasst nu i kväll. Det började i eftermiddags och har liksom inte velat ge med sig. Tänkte försöka sova bort det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar