Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-01-31

Från fruktansvärt till fantastiskt


Hej och god förmiddag!

Vaknade upp och kände att jag ville dra täcket över huvudet igen... Noll motivation för denna dagen. Kollade internetbanken och konstaterade att pengar inte dragits för mitt ena bolån, lär ordna det under dagen. Egentligen är det ju inte kul när pengar dras från kontot men jag gillar ju faktiskt att ha lite koll och kunna se att det fungerar. Denna månad är också första månaden som jag även rent praktiskt och juridiskt har bolånen i mitt namn. Nog om mina bolån...
Igår köpte jag en pärm och ett pärmregister för att kunna organisera mera i mitt liv. Försöker alltså fortfarande lägga pusselbitar på plats.

Hur som helst så var jag väldigt trött och låg på energi denna morgon. Inte på grund av bolånen, men ni vet? Bara en sådan där dag. Till slut så satte jag mig på cykeln och började cykla mot jobbet. Cyklingen gick bra, benen var förvånansvärt pigga, jag fick se soluppgången och kände hur jag fylldes med energi igen. Helt klart ett bra beslut att ta cykeln till jobbet idag och det tog ju det JOBBiga ur jobbpendlingen.

Så tack vare min jobbpendling idag så vände jag ett humör från fruktansvärt till fantastiskt!

2 kommentarer:

  1. Härligt att få vakna till under sådana omständigheter.
    Ha en bra fortsättning på dagen.

    SvaraRadera