Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-01-03

I Skåne

Hej och godmorgon!

Precis som rubriken säger så är jag nu i Skåne. Sitter här och har ätit en lättare frukost och ska ut och cykla om en stund. Linda, mellanbarnen och jag åkte ner igår. Bilresan är lång men det gick bra. När vi kom ner hit började Lindas barn och mina barn leka direkt så Linda och jag kunde i lugn och ro handla lite till middagen. Vi åt middag med ett par vänner till Linda och deras barn. Tio pers vid matbordet alltså.

När gästerna gått hem så passade jag på att jogga lite. Linda visade ett förslag på rutt i Google Maps och sedan stack jag ut. Sprang lite fel på ett ställe men annars så gick det ganska bra. Något som var riktigt bra var att benen höll ihop mycket längre än under dom två tidigare löpturerna denna vinterträning. Tidigare har jag ju tappat det mesta efter 3-4 kilometer men idag gick det bra i sex kilometer och hyfsat resten av turen. Tempot har under mina tre löpturer varit 5.47, 5.13 och nu 4.48. Sjukt bra förbättring, tänk om jag framöver kan ut och hålla fyrafart utan större ansträngning, det vore coolt. Något som kanske hjälpte till en del igår är ju det faktum att det är väldigt platt här, inte många höjdmeter att kämpa mot. Fortfarande så springer jag bara i distansintensitet, snittade till exempel 76.6% av max igår. Något annat som förbättrats med min "löpning" är att jag inte får så ont i benen dagen efteråt, nu hade jag visserligen ont igår kväll, men inget idag.

Ska strax ut och försöka bli av med löparbenen genom att cykla till Järavallen och cykla runt lite där. Linda tar med sig barnen och matsäck dit så får vi turas om att cykla där och turas om att vara med barnen som får leka. Blir nog en bra dag för alla, även om vädret bjuder på grått och blött.

Vi hörs lite senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar