Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-01-26

Starkare än någonsin!

Hej och godkväll!

Sitter här mätt och belåten efter att ha ätit mat som Linda serverat direkt efter träning, snacka om lyx! Åt också lunch med henne och några kollegor tidigare idag:
Dagens lunch; grädde och sylt med pannkakor.

Snöröjning/halkbekämpning in action utanför köksfönstret. Den här bilden är till dig, Håkan!

Ja, alltså om vi ska återgå till rubriken så har jag ju tränat idag igen. Hade ju vilodag igår, vilket kanske behövdes efter att ha tränat nästan 14 timmar på fyra dagar. Kände mig riktigt sliten igår faktiskt, gött sånt!
Linda tränade under dagen idag, efter mitt jobb så var vi på Ebbahs ridning och efteråt så tränade jag. I den bästa av världar så kör jag ett upplägg med typ fyra dagar med träning där jag kör korta intervaller, längre intervaller, långa intervaller och distans. Alltså börja med pangpanget efter en vilodag och sedan blir det mer och mer nötande träning när benen börjar bli slitna. Så idag körde jag korta intervaller och det blev tio stycken enminutsintervaller med två minuters vila mellan varje. Samma som jag körde den 16:e när jag tog rekord! Då ökade jag mitt personbästa från 475.5 till 476.5 watt och var väl nöjd med det, givetvis. Idag klämde jag till med fyrahundraåttioåtta (488) watt i snitt.  En skön ökning med 11.5 watt alltså och en betydligt mer märkbar ökning än den förra. Så himla skönt att känna att jag liksom fixar det, trots att det är rekordmycket effekt så går det ju vägen. Skönt med positiva pangpang-besked även nu när jag är snubblande nära 35 år gammal ung.

Efter en utsökt middag och dusch så har jag ägnat mig åt lite viktiga saker och nu ska vi byta till dubbdäck på Lindas cykel så att hon kan cykla med mig till jobbet imorgon. Det blev ju plusgrader idag så det är halt satan mest överallt tror jag.

Så här läcker är jag när jag kör testcykel.

Här tar jag i lite mer... Foto: Linda

Passdata hittar ni här: https://connect.garmin.com/modern/activity/1544081399

Nu ska jag fokusera på annat än min cykling en stund, vi hörs!

2 kommentarer: