Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-01-06

Livet i ett hus

Hej och god förmiddag!

Jag har varit vaken sedan klockan åtta i morse, då Frida vaknade efter en natts härlig sömn. Igår kväll när jag skulle lägga mig så satt vår hushare under äppelträdet och letade fågelmat, i morse satt vår husekorre under samma träd och letade mat. Spår fanns också efter rådjur, så vi har haft lite besökare här. Alltid lika trevligt. Idag har jag påbörjat en skottning, fyllt på med fågelmat, konstaterat 16.6 inomhusgrader och inget tryck i vattnet. 

Lite eldande nu på morgonen och temperaturen är över 18 grader och på väg uppåt. Mysfaktorn värmer också!

Vi fick ju ny vattenledning och lite annat i höstas efter en tid med problem. I morse när jag skulle tvätta händerna så kom inget vatten. Noll tryck i systemet, kanske är 24 minusgrader lite för mycket? Pumpen går för fullt ute i brunnen, så det är inte fel på den i alla fall och om jag pumpar upp trycket så funkar det ju.

Det blir varmare under dagen idag och nu är ju huset fullt igen, gissar att allt kommer vakna till liv igen. Medan jag väntar på att värmen ska stiga och vattnet börja rinna som normalt så ska jag handla lite och skotta lite mer snö. Det finns alltid något att göra om man tror att det ska bli tråkigt.

Min träningsförhoppning idag är kompiskampen i kväll, men då vill jag helst veta att jag kan duscha efteråt också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar