Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-03-11

Tillbaka på ettor

Senast jag körde ettor så tog jag rekord, 481,7 watt i snitt på dom tio ettorna. Då varierade ettorna mellan 457 och 523 watt. I natt så var jag inte riktigt lika vass, men desto jämnare. Snittet på alla tio blev 476 watt och jag höll mig mellan 469 och 486 watt. I natt körde jag med puls och klocka i displayen, så det var på känsla och watten fick visa sig efteråt. Inte illa pinkat med tanke på dödsfebern jag hade för inte allt för länge sedan och att jag körde tävlingsträning igår. Gissningsvis så har jag tävlingsträningen att tacka för jämnheten i intervallerna. Det är liksom svårare att vara sprättig i stickorna när det bara är skrot kvar av kroppskrället.
5,7 watt kan jag ju höja vilken dag som helst så nu är det bara att hålla humöret uppe och tugga på en månad till och sedan är säsongen igång!

Alltid med på träningarna: nappflaskan och min Xperia ZR

Som uppvärmning körde jag ett Åstrand cykeltest och landade väl kring 82 i testvärde. Bara att tacka och ta emot när Åstrand delar ut bra testvärden. Att köra sent på kvällen dagen efter en tävlingsträning underlättar ju också en del när man vill få bra Åstrand-siffror.

Hela passet hittar ni här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar