Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-03-18

Dålig knädag

Igår slutade det att knäppa på utsidan av mitt knä och övergick istället till att göra ont på insidan av knät. När det knäpper så sker det när knät går från helt sträckt till att böjas. Smärtan på insidan gör ont hela tiden och mer ont ju mer jag böjer på det. Exakt samma visa som i februari. Då hade jag ont på insidan i ett dygn eller två innan ömhet och svullnad satte sig på baksidan. Men då fungerade det i alla fall. Hoppas att det är lite bättre redan i kväll så det går att träna med.

4 kommentarer:

  1. Hade samma problem på insidan av knät, tror det var det nedre muskelfästet på den här som spökade. http://www.exrx.net/Graphics/SartoriusAnterior.gif Fick tipset att börja strecha den av en sjukgymnast.

    SvaraRadera
  2. Testa med en massagerulle. Det kanske hjälper. I vilket fall som helst skulle jag vara försiktigt. Tråkigt om säsongen, som inte ens har börjat, blir lidande. Kämpa på.

    SvaraRadera
  3. Nu är jag är ingen knäexpert så jag är inte helt säker, men jag tror att smärtan försvinner om du kapar gaffelröret.

    SvaraRadera
  4. Ser barsk ut: har du varit hos en sjukgymnast/fysioterapeut? Annars: boka omedelbums en tid och medans du väntar på den kan du investera i en balansplatta att komplettera din källarhåla med - starka småmuskler i knäna stabiliserar upp och förebygger skador!

    SvaraRadera