Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-03-02

Ingen träning men ett jäkla slit i Kuurne-Brussel-Kuurne

Jag vet att jag var lite överoptimistisk igår angående potentiell träning idag. Med lite förhöjd kroppstemp och huvudvärk så var det givetvis helrätt att vila idag. Känner mig faktiskt inte helt pigg idag heller, men det är nog bara det att kroppen är tömd på energi efter sjukdomen. Har under tiden försök bota mig med tung medicinering bestående av mycket sötsaker, så jag borde inte ha gått ner i vikt i alla fall.
Knät fortsätter att jävlas även idag, så fort jag sträcker ut benet så hoppar det till när jag böjer benet igen. Onödigt!

Såg ni på Kuurne-Brussel-Kuurne idag då? Läcker uppvisning av Belkin och Omega Pharma Quickstep. Det var dock BMC som gjorde ett första försök med drygt sju mil kvar, Belkin tog över taktpinnen och så skarvade OPQS på det. Plötsligt så var utbrytarna inhämtade med ca: sju mil kvar och en ny utbrytarklunga bestående av tio cyklister där fem var OPQS och tre Belkin. Dom fick aldrig mer än ca: 1:15 men dom som satt i den jagande gruppen hade ju inte kapacitet nog att hänga med i första fartökningen och dessutom så organiserades inte jakten upp tillräckligt bra från början. När luckan blev stor så samarbetade både Team SKY och Lotto Belisol, de tog in lite tid också men tröttnade en efter en. När Katusha kom med fram så körde Paolini till och med för hårt så det blev mer oreda än samarbete.

Något sugen jag är på att börja tävla nu då. Ser fram emot att göra tävlingspremiär och få sladda lite racer igen. Det enda som inte känns topp är ju att det inte hade skadat med mer träning, men så är det nog alltid. Jag har dock en dryg månad på mig och det ska bli en sjujävla bra cykelmånad kan jag lova.
Min premiär förra året, Östgötaloppet där jag överraskade mig själv med en 18:e plats i klungspurten. Jag hoppas på hårdare tävling i år, inte för att jag nödvändigtvis är så mycket bättre i hårda tävlingar (snarare tvärt om...) men det är ju roligare när det är lite pangpang i åkningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar