2012-03-23

Dagen, ny cykel +ANNAT

Det blev lite drygt fyra timmar på jobbet idag innan Ronya ringde och behövde hem mig för att hon skulle göra något skolarbete och det var tydligen svårt att koncentrera sig med ett sjukt och ett friskt barn hemma...

Jag tog mitt faderliga ansvar och la mig bredvid Ebbah så hon kunde sova en stund. Råkade tydligen somna själv också och sov i en och en halv timme innan Ronya väckte mig. Precis i tid för E3Prijs egentligen men jag fick ett uppdrag till mataffären först men jag fick ändå se sista 62 kilometerna. Och vilken tävling sen då! 
Efter fyra så drog också Katalonien runt igång och då blev det lite mycket för mig men jag fixade det ganska bra ändå tycker jag. Tänk att de finns de som tror att killar inte kan göra två saker samtidigt!?

Kort efter målgång kom Mats från Monark hit och lämnade en cykel åt mig:
Han hade förvarnat mig om att jag skulle behöva montera ihop den själv. När den kom behövde jag bara justera sadelhöjden, sätta på hjulen och linda styrlindan. Själva styrlindandet är ju förenat med en del ångest, det gäller att få det där rätt för att inte bli hånad. Tror dock att det blev okej ändå och jag behövde inte använda fusklapparna som brukar användas vid reglagen.
Denna Bianchi Sempre med SRAM RED väger 7.15 kg som den är på bilden, utan pedaler:

Nu i kväll har svärmor kommit hit och frugan köpte lite godis åt mig, så man kan väl säga att jag haft en okej dag... Imorgon blir det nog en premiärcykling på nya hojen, funderar på en repa på Skuggarvstempot för att få koll på min fysiska status. Om jag inte tar en ny sista tid får jag nog vara nöjd.

Vet inte om frugan köpte godiset för att vara snäll eller om hon bara vill göda mig...

8 kommentarer:

 1. Avis!??? No shit sherlock!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt. Vill du prova en sväng?

   Radera
 2. Fincykel som verkar ha ett rätt bra pris med. Även om det är kanttråd och svart linda ;) Helt klart underskattat vevparti iaf. Hoppas du blir nöjd med den och att den kommer gå fort och ge oss många fina bilder :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är både snygg och prisvärd. Bilder har ju redan anlänt nu när jag skriver detta..

   Radera
 3. Åkte bakom en passat med ett par hjul som det stod 42 på vid ingarvet. Måste ha varit din cykel... Var lite nyfiken på vad det var för hjul. Fin cykel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då var det min cykel. Och då vet du vad det är för hjul: http://www.visiontechusa.com/products/466/TriMax-T42

   Radera
 4. Hur kan folk ens lägga märka till den nya cykeln med det där godispriset?!?! Herregud! Är det alltid så billigt i Falun?! Lägenhet på Östermalm bytes pronto.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag svarar ja, får jag din lägenhet då? Annars måste jag nog göra dig besviken och säga att det tyvärr inte alltid är så här billigt.

   Radera