2012-03-19

Olsson vann i Normandiet runt och Vätternrundan är hiphop

Orka knäppa tröjan? Foto stulet från Henrik Åboms Twitter (Henke blev 131:a idag)
Michael Olsson lyckades vinna prologen av Normandiet runt idag. Något som Cykelcity också lyckades med förra året, då genom Tobias Ludvigsson som nu är proffs. Utöver Michael så åkte också svenska mästaren Philip Lindau bra och blev finfin fyra. Falufavoriten Johan Landström också han tävlandes för Cykelcity blev tredje bästa svensk på en 27:e plats. Kompletta resultat hittar ni här.
Det blir ju ett hästjobb för laget att försöka försvara tröjan men om man inte stirrar sig blind på Michael så har dom ju också både Philip och Johan i slagläge.

Också uppsnappat på Twitter:
Hiphop-artisten Petter ska cykla Vätternrundan, och fort ska det gå! Han sätter tydligen ett mål att klara de 30 milen på 10 timmar. Det krävs en hel del cykelträning för att klara det målet men han har nog pannben nog att kunna genomföra det. Måste vara skönt för honom att få lämna sina säckiga kläder och hoppa i ett läckert lycra-ställ! Lycka till Petter!

5 kommentarer:

 1. Undrar vad det blir för odds på den tiden?
  Kanske ska sätta en hundring ;)

  SvaraRadera
 2. Nej...tror inte han kommer under 10 timmar!!

  SvaraRadera
 3. Svårt att tro!
  Han kanske betalar nån som kan dra honom runt sjön...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han kommer ju inte bli ensam runt i alla fall och hamnar han med rätt folk så är det nog möjligt. Men det kräver förstås mycket cykelträning.

   Radera