2012-03-03

Mitt nummer och min dag

Detta är alltså mitt nummer imorgon, 8993

Jag lämnade hemmet strax efter elva idag, åkte först och tankade för att ha det gjort och nästa stopp blev Rättvik

I Rättvik åt jag mat innan jag drog vidare mot Mora

I Mora gick jag direkt till mässan och hämtade nummerlappen, gick hur smidigt som helst

Stavtillverkaren One Way har tagit fram en serie skidor och visade också upp en cykel. Det var dock bara en cykel gjord för att visa upp märket och ingen tänkt serieproduktion.

Ganska mycket cykel och väldigt lite skidor inne på mässan, men det är väl cykelsäsongen väntar och då blir det kanske så. Mycket folk i tältet och också inne i Stadiums speciella Vasaloppsbutik längst inne i mässan.

Hit ska vi alltså imorgon, målet efter de 90 kilometerna mellan Sälen och Mora

Comeback för Gustav Vasa i år?

Här har ni hemligheten till bra skidor: håll den som vallar era skidor på gott humör

Det är i Oxberg den magiska vallningen med Briko Maplus sker. Hittade minst sex par skidor som det stod Steen på, här är ett par ryss-skidor närmast i bild. Vem tror ni atleten är som haft dessa före Adam Steen?

Hittade Falun-Borlänges hemliga langningsschema där det stod vilken åkare som skulle ha vad och vart langningen skulle ske. Imponerande apparat det där!

Jag stannade till i Risberg och testade skidorna och kroppen lite samtidigt som mörkret kom

Mötte spårpatrullen som var ute och fräste nya spår. Spåren var väldigt hårda innan och blev nu jättemjuka men det där fryser ihop under natten sedan, så det blir nog kanonbra spår imorgon.

Här bor jag i natt, bara drygt fem kilometer från starten. Kan ju inte bli mycket bättre faktiskt. Det skulle vara om det funnits skidspår härifrån och till starten då... Läggdags nu, stor dag imorgon.

2 kommentarer:

  1. Lycka till! Jag gör en tävling för mig själv i år och gissar din tid på 6:04:32.

    SvaraRadera