2012-03-20

Vårtecken

Bloggade ju tidigare idag om flyttfåglarna i Hedemora:

Lite senare så hittade jag alla vårteckens stora vårtecken, en Tussilago!
En liten tradition jag har är att grymt nog plocka den första tussilagon jag ser och ta med den hem till familjen, så nu står denna lilla stackare här hemma på köksbordet... Men jag såg några fler ute så det finns åt er också!

Ett annat säkert vårtecken är ju att cyklisterna är ute i tid och otid, här illustrerat genom Faluns mäktigaste: Jesper Larsson och Lisa Ström. Jeppe hade lyxat till med att flexa ut från jobbet lite tidigare för att få extra cykeltid denna vårdag, nu på storklingan och allt. Lisa kör ju för Falu CK och åkte därför cross för att matcha Motala-Jeppe längs faluvägarna.

Själv har jag inte cyklat hem från jobbet idag och kommer inte heller cykla till jobbet imorgon. Jag ska lämna barnen på dagis imorgon bitti och jag kommer så rackarns sent till jobbet om jag cyklar då. Så det ska bilas istället. Cyklar väl hem i alla fall och då blir det någon form av intervaller för att kvalitetslyxa lite. Nu är det vår och fullt ös som gäller om det ska bli något av mina stackars cyklistben.

2 kommentarer: