2012-03-15

Dagens rådjurspendling

Minus två grader i morse gjorde att grusvägarna som igår var blöta och mjuka istället var hårda och snabba, fint som snus! Kroppen kändes mycket bättre än igår även om kroppstackarn är lite trött fortfarande. Smög in två stycken 30 sekundare på ganska hög intensitet, inte max men ändå riktigt hårt. Mest för att prova kroppen och påminna benen om hur arbete känns. Tror jag drar igång med lite tempopendling nästa vecka, med tillhörande topplista! Det blir kvalité i kubik det.
Stenhård mjuk och blöt grusväg

Nöjd pendlargubbe på skitig cykel

Visst är det där ett rådjur? Tidigare har jag kallat alla hjortdjur jag sett för rådjur men har på äldre dar tvingats inse att rådjur är ganska små och det finns fler vilda djur än älg och rådjur! Så, vit stjärt är väl rådjur och kan någon hjälpa mig att reda ut detta med våra hjortdjur? Vilka fler än rådjur kan jag träffa på i dalaskogarna?
Detta foto var en skön revansch då jag bara någon minut innan sett ett annat rådjur som jag ville fota men inte hann, så plötsligt så stod denna stackare och var upptagen med något så jag hann få fram kameran.

Data!

3 kommentarer:

 1. Alltså du måste ju vara hur skicklig som helst att fota i farten!..skulle jag ens prova på att ett liknande kort "nöjd pendlargubbe" hade jag troligtvis åkt ambulanstransport därifrån.

  Nåväl, fortsätt så, det blir läckra kort!

  SvaraRadera
 2. Snyggt som vanligt. Måste lära mig att fota "on the go" helt klart.
  Angående hjortdjur så kan jag iaf bidra med att om rådjuret har vita prickar som Bambi så är det en Dovhjort.

  //Hasse

  SvaraRadera
 3. Tack ska ni ha! Det gäller ju bara att fota mycket så blir blir fotandet i farten till en barnlek.

  SvaraRadera