2009-11-26

Det går segt

Om jag var trött igår så vet jag inte vad jag är idag. Dom här nätterna gör inte kroppen speciellt pigg. Hoppas Ebbah får sin kindtand snart, eller att vad det nu än är som besvärar henne upphör.
Presentationssidan här på bloggen är uppdaterad, liksom länksidan som fått sju nya länkar. Fler kommer nog droppa in redan i kväll. Jag ska pilla på lite mer grejer med bloggen senare i kväll när barnen lagt sig, för det är rätt svårt att koncentrera sig på annat när de är närvarande.
Imorgon ska jag cykla har jag tänkt, har ett par stänkskärmar som vill hoppa på ena hojen först bara. Eller så skiter jag i skärmar och leker offroad, som jag brukar göra. Men det skulle vara rätt gött att bara köra vägar och skogsvägar också. Det var ett tag sedan jag körde ett sådant pass. Frågan är då bara vart jag ska åka. Om jag ska offroada så blir det nog där jag var i Bjursås senast och tittade på stigar som jag aldrig åkt tidigare. Vore kul att mentalt kartlägga skogen innan snön kommer.

Ni som är lite piggare, vad har ni tränat idag?

3 kommentarer:

 1. Har inte tränat än. Men så fort Linda kommer hem så blir det trainer. 4-minuters intervaller tills jag kräks.
  /J

  SvaraRadera
 2. Träna?, jag gör kul grejer istället, idag blir det en Cannondale Hollowgram Si SL spider och tillhörande 74-110 klingor, trist jobb? u bet :)

  SvaraRadera
 3. Det blev bara 4 intervaller. Ska straffa mig själv imorgon på nåt bra sätt för det.
  /J

  SvaraRadera